Lemonadë me kivi dhe shalqi

45 ml. shurup kivi (ose liker kivi) 150 ml. lemonadë 90 ml. lëng shalqiri 45 ml. vodka Për zbukurim një pjesë shalqi Përzieni përbërësit në një miskues koktellash të mbushur me akull. Tundeni fortë dhe hidhni lëngun në një gotë. Zbukurojeni gotën me një copë shalqi.

45 ml. shurup kivi (ose liker kivi)

150 ml. lemonadë

90 ml. lëng shalqiri

45 ml. vodka

Për zbukurim një pjesë shalqi

Përzieni përbërësit në një miskues koktellash të mbushur me akull. Tundeni fortë dhe hidhni lëngun në një gotë. Zbukurojeni gotën me një copë shalqi.

COMMENTS