‘Lamborghini’ Made in Kosova krijohet në Gjilan

Djaloshi nga Gjilani Driton Selmani, ka arritur të krijojë krijoi automobilin e tij. E për këtë ai është inspiruar nga marka e njohur e veturave Lambo

Djaloshi nga Gjilani Driton Selmani, ka arritur të krijojë krijoi automobilin e tij. E për këtë ai është inspiruar nga marka e njohur e veturave Lamborghini.

Driton Selmani ka punuar në këtë veture përgjatë dimrit të kaluar dhe në fund kjo është arritja e tij.

Deri më tani sipas tij janë shpenzuar afro 30 mijë euro.

Ai është inspiruar nga Lamborghini Reventon, duke i ofruar shumë origjinalit derisa premton se do të bëjë përparime të mëtutjeshme.

Motori dhe pjesa e jashtme ishte e llojit Mitsubishi 3.0.

COMMENTS