Kur jeni në mes të ditës dhe natës, pamje mahnitëse! (Video)

Derisa po lundronte, një marins amerikan ka arritur të xhirojë me telefonin e tij diçka qe duket madhështore. DIta në një anë, nata në anën tjetër… është e paparë!

Derisa po lundronte, një marins amerikan ka arritur të xhirojë me telefonin e tij diçka qe duket madhështore.

DIta në një anë, nata në anën tjetër… është e paparë!

COMMENTS