Kujdes! Ky ‘trik’ ju bllokon iPhone-in

Sot do t’ju tregojmë një 'hile' por që ju sugjerojmë të mos e provoni në aparatin tuaj. Nëse ia vendosni datën iPhone-it apo iPad-it tuaj në 1 jana

Sot do t’ju tregojmë një ‘hile’ por që ju sugjerojmë të mos e provoni në aparatin tuaj.

Nëse ia vendosni datën iPhone-it apo iPad-it tuaj në 1 janar 1970, ose t’i mashtroni miqtë tuaj për ta bërë këtë, ju do ta bllokoni iPhone-in dhe nuk do të mundeni ta zhbllokoni më.

Ky bllokim që ndodh me vendosjen e kësaj date të caktuar në cilësimet e celularit tuaj të Apple, bën që iPhone-i pas fikjes të mos mund të ndizet më.

iPhone do të ndizet deri tek shfaqja e logos së Apple, por do të mbetet aty dhe nuk do të mund ta zhbllokoni atë edhe nëse e fusni në PC ose laptop.

COMMENTS