Koktell Berry Licous

30 ml. whiskey burbon 4 boronica blu 90 ml. lëng xhenxhefilli gjethe borziloku disa pika lëng lime Hedhni borzilokun në një gotë. Shtojeni akullin dhe përbërësit e tjerë e në fund përzijini në një mikser koktellash.

30 ml. whiskey burbon

4 boronica blu

90 ml. lëng xhenxhefilli

gjethe borziloku

disa pika lëng lime

Hedhni borzilokun në një gotë. Shtojeni akullin dhe përbërësit e tjerë e në fund përzijini në një mikser koktellash.

COMMENTS