Këto vende nuk lejohen të vizitohen, ja sekretet që fshehin ato (Video)

Mund të mos jetë nën kontrollin qeveritar, por si ndodh me këto, mund të jetë po aq e vështirë për të hyrë përmes derës. I vendosur në pjesën e re

Mund të mos jetë nën kontrollin qeveritar, por si ndodh me këto, mund të jetë po aq e vështirë për të hyrë përmes derës.

I vendosur në pjesën e re të parkut të New Orleans Square, është një klub për anëtarë ekskluzivë VIP. Disa kanë pritur gjithë jetën e tyre për të hyrë… dhe nuk e kanë siguruar kurrë lejen. Nuk ka asnjë vlerë që të hysh, përveç se thjeshtë që të thuash se je anëtar. Klubi kushton 10 mijë dollarë në vit me një tarifë fillestare për t’u bashkuar prej 25 mijë dollarësh, dhe ju nuk merrni asgjë në këmbim. Ku ka mbërritur kjo botë?!

Arkivi i fshehtë i Vatikanit, Qyteti i Vatikanit

Ata që duan të hyjnë në këtë librari për qëllime kërkimore, duhet të kalojnë në një procedurë tejet rigoroze. Por, nëse shkon aty për ndonjë gjë të botuar para vitit 1939, harroje. Janë ta paartishme ato.

Shpella bohemiane, Kaliforni

RAF, Menuith Hill, Britani

Shpellat Lascaux, Dordogne, Francë

Metro 2, Moskë, Rusi

Hendeku i Pishave, Australi

Mezhgorie, Republika e Bashkortostanit, Rusi

Dhoma 39, Fenian, Korea e Veriut

Zona 51, Nevada, SHBA

COMMENTS