Këta janë vathët që po e vërshojnë botën!

Yjet si Gigi Hadid, Sophia Bush dhe Anna Kendrick tashmë kanë shëtitur me to, dhe prisni që shumë shpejt do të bartni bash vathë të këtillë! Fjala

Yjet si Gigi Hadid, Sophia Bush dhe Anna Kendrick tashmë kanë shëtitur me to, dhe prisni që shumë shpejt do të bartni bash vathë të këtillë!

Fjala është për të ashtuquajturat ‘vathë – varëse’, të cilat përbëhen nga vetëm një pjesë, mirëpo gjëja më e mirë lidhur me to është që nuk kërkojnë që të bëni vrimë tjetër në vesh, gjë që është gjë e bukur për të gjitha damat të cilat nuk kanë vrima në veshë, apo thjeshtë frikësohen nga gjilpëra dhe dhembjet.

Në shikim të parë mbase duken pak çuditshme, mirëpo kur njëherë mësoheni me vënien e tyre, çdo gjë do të shkojë si është më mirë.

Ashtu siç e kanë edhe vetë emrin, mjafton që vetëm t’i varni në veshë dhe jeni të gatshme për dalë jashtë shtëpie.

Këta janë vathët që po e vërshojnë botën 3

Vathet qe po e vershojne boten 1

Vathet qe po e vershojne boten 2

COMMENTS