Ka kaluar koha e saunave, ngrirja në modë (Foto)

Si është ë mundur që sportistët më të mirë botëror i kalojnë aq shpejtë lëndimet e rënda? Si është e mundur që njerëzit e famshëm duken gjithmonë

Si është ë mundur që sportistët më të mirë botëror i kalojnë aq shpejtë lëndimet e rënda?

Si është e mundur që njerëzit e famshëm duken gjithmonë kaq energjik dhe të rinj?

Arsyeja është metoda më e re që po aplikohet me të madhe nga ata, ‘Cryotherapy’!

‘Cryotherapy’ është një metodë që mundëson një trup më të shëndetshëm dhe rinor me anë të ngrirjes.

FUnksionon përmes nitrogjenit të ngrirë deri në -196 gradë celcius.

Mjafton dy minuta qëndrimi në atë temperatur dhe çdo dhimbje zhduket, lëkura duket më e re dhe muskujt më të formësuar.

Të famshmit botëror po e shfrytëzojnë me të madhe këtë metode, meqë edhe skanë kohë për të humbur në palestër.

Madje tani që janë hapë shumë qendra që ofrojnë këtë, çmimi për një seance në Amerikë sillet rreth 90$.

cryo-tall

images (1)

images

machine_02

COMMENTS