Ja si të realizoni një make-up si në vitet e 60-ta (Foto)

Ngjyra e bronzit dhe konturet e forta nuk shkojnë në stilin e viteve 60’. Ju duhet të përdorni një ton më të hapur ndryshe nga ajo që përdorni normali

Ngjyra e bronzit dhe konturet e forta nuk shkojnë në stilin e viteve 60’. Ju duhet të përdorni një ton më të hapur ndryshe nga ajo që përdorni normalisht.

Vitet e fundit është parë se një pjesë e mirë e vajzave duan t’i rikthehen modës dhe stilit të viteve 60’ si në veshje, ashtu edhe në make up.

Edhe pse në dukje ky lloj tualeti duket i vështirë për t’u realizuar, nëse ndiqni disa hapa në mënyrë korrekte do të vini re se në fakt i gjithë procesi është mjaft i lehtë.

Sigurisht një këshillë që japin edhe artistët e make up-it është që të ndiqni hapat për të mësuar bazat e viteve 60’ por nëse doni një look më të realizuar, duhet të luani me origjinalitetin tuaj.

Nëpërmjet galerisë ndiqni hapat dhe mundohuni të mos anashkaloni asnjë prej tyre.

1 make up

2 Make up

3 Make up

COMMENTS