iPhone 7 në Coca-Cola për 12 orë në frigorifer – Ja rezultati (Video)

iPhone 7 mund të jetë i qëndrueshëm ndaj ujit. Por një adhurues i teknologjisë vendosi që të shikojë nëse celulari i ri mund të mbijetojë pasi futet d

iPhone 7 mund të jetë i qëndrueshëm ndaj ujit. Por një adhurues i teknologjisë vendosi që të shikojë nëse celulari i ri mund të mbijetojë pasi futet dhe ngrin në Coca-Cola për 12 orë.

Taras Maksimuk, nga Kalifornia, e futi celularin në një enë të mbushur me Cola, para se ta linte atë në frigorifer.

Videoja e publikuar në Daily Mail tregon se ai e la celularin aty për rreth 12 orë, para se ta nxirrte jashtë bllokun e ngrirë të Colas me iPhone 7 brenda.

COMMENTS