Instagram me surpriza të reja!

Instagram ka njoftuar se aplikacioni për Windows 10 tani do të jetë i gatshëm në një version edhe për PC dhe tabletë. Verzioni për PC dhe tabletë i

Instagram ka njoftuar se aplikacioni për Windows 10 tani do të jetë i gatshëm në një version edhe për PC dhe tabletë.

Verzioni për PC dhe tabletë i Instagramit vjen me të gjitha tiparet e aplikacionit për mobil.

Këto janë disa nga tiparet të cilat mund t’i përdorni në Instagram në Windows 10, tani edhe në PC:

Postoni dhe të editoni foto, Storjet e njerëzve që i ndjekni, Instagram Live, Njoftimet apo Notifications, Instagram Direct, Profili, Eksplorimi, Kërkimi dhe Faqja kryesore (Feed)

Për detaje më të hollësishme për Instagram në PC, mund të vizitoni blogun e Microsoft.

COMMENTS