Hedhet shorti i Digital Kupës së Kosovës, këto janë çiftet e gjysëmfinales (Foto)

Katër gjysmëfinalistët kanë mësuar kundërshtarët që do të përballën për një vend në finale. Besa, Drenica, Llapi dhe Trepça kanë arritur në këtë rang garash. Trepça do ta pres Besën në ndeshjen e parë, ndërsa në anën tjetër Drenica do të luajë me Llapin. ÇIFTET Trepça – Besa Drenica – Llapi

Katër gjysmëfinalistët kanë mësuar kundërshtarët që do të përballën për një vend në finale.

Besa, Drenica, Llapi dhe Trepça kanë arritur në këtë rang garash.

Trepça do ta pres Besën në ndeshjen e parë, ndërsa në anën tjetër Drenica do të luajë me Llapin.

ÇIFTET

Trepça – Besa

Drenica – Llapi

COMMENTS