‘Hakmerret’ Turqia ndaj Italisë

Bojkoti duke filluar nga picat! Kjo është fushata që në një numër i madh i mediave turke e kanë nisur në shenjë hakmarrjeje ndaj Italisë. Italia m

Bojkoti duke filluar nga picat! Kjo është fushata që në një numër i madh i mediave turke e kanë nisur në shenjë hakmarrjeje ndaj Italisë.

Italia me humbjen ndaj Irlandës nxori Turqinë jashtë Kampionatit Evropian, ndërsa këta të fundit kanë vendosur mos konsumojnë produkte italiane. Ndonëse kjo duket si një lojë, çdo gjë ka marrë rrugën e seriozitetit.

‘Të mos e hamë më picën italiane’. Ky është slogani i këtyre orëve të fundit në Turqi. ‘Ne kemi qenë viktima të rregullores së UEFA-s dhe kjo formulë duhet të ndryshojë sa më shpejt’, shkruan ish-futbollisti i Kombëtares, Ridvan Dilmen.

COMMENTS