Gjeniale, airbagu i ri për mbrojtjen e kokës (Video)

Ky është një lajm i mirë për të gjithë ata që nuk kanë dëshirë të mbajnë kaskë kur ngasin motorrin apo biçikletën. Hövding është airbagu më i ri p

Ky është një lajm i mirë për të gjithë ata që nuk kanë dëshirë të mbajnë kaskë kur ngasin motorrin apo biçikletën.

Hövding është airbagu më i ri për të mbrojtur kokën në rast aksidenti. Me formën e kaskës apo kokores airbagu mbron plotësisht kokën dhe qafën, përcjellë zico.tv

I pajisur me një sensor ai aktivizohet dhe fryhet si një airbag normal. Pas kalimit të testimeve ky airbag është hedhur në treg dhe ka pasur sukses të madh.

COMMENTS