‘Flirtini’

Përbërësit: 60 ml. vodka 60 ml. lëng ananasi 30 ml. liker manaferre të zezë 45 ml. verë e bardhë Përgatitja: Hedhni vodkan, lëngun e ananasit dhe likerin e manaferrave të zeza në një mikser koktellash. Tundeni fortë dhe hedheni në një gotë. Shtoni disa pika verë të bardhë për fund.

Përbërësit:

60 ml. vodka

60 ml. lëng ananasi

30 ml. liker manaferre të zezë

45 ml. verë e bardhë

Përgatitja:

Hedhni vodkan, lëngun e ananasit dhe likerin e manaferrave të zeza në një mikser koktellash.

Tundeni fortë dhe hedheni në një gotë. Shtoni disa pika verë të bardhë për fund.

COMMENTS