Fisi që i tymos të parët e saj (Foto)

Foto të mbreslënëse që paraqesin një drejtues të fisit duke mbajtur në dorë mbetjet e njërit prej të parëve të tij janë publikuar kohët e fundit. P

Foto të mbreslënëse që paraqesin një drejtues të fisit duke mbajtur në dorë mbetjet e njërit prej të parëve të tij janë publikuar kohët e fundit.

Pamjet vijnë nga një fshat i thellë në Papua Guinenë e Re. Fisi indigjen i ruante trupat e të vdekurve duke i tymosur dhe kjo gjë i mban në gjendje perfekte për rreth 100 vite.

Kjo praktikë tymosjeje nuk praktikohet më, por ky fis ruan ende disa trupa si një simbol i respektit më të lartë për paraardhësit.

Fisi 1

Fisi 2

Fisi 3

Fisi 4

Fisi 5

Fisi 6

Fisi 7

Fisi 8

Fisi 10

COMMENTS