Fillon prova e ilaçit kundër plakjes

Mediat ndërkombëtare raportojnë për 'Eliksirin e rinisë', që është prodhuar nga studiuesit amerikanë dhe ata japonezë. Në Japoni ka nisur testi i p

Mediat ndërkombëtare raportojnë për ‘Eliksirin e rinisë’, që është prodhuar nga studiuesit amerikanë dhe ata japonezë.

Në Japoni ka nisur testi i parë klinik ‘Eliksir i rinisë’ tek 10 vullnetarë. Produkti stimulon një grup proteinash, sirtuins, të cilat ndalen së punuari. Ai është një produkt që ka efekte të dukshme kundër plakjes dhe ka përfitime edhe tek shikimi.

Këto proteina janë të rëndësishme sepse rregullojnë metabolizmin (të organeve, muskujve dhe indeve), në përgjigje të stresit dhe riparimin e ADN-së. Tek minjtë ky produkt ka funksionuar shumë mirë.

COMMENTS