FIFA, procedurë ndaj Kosovës e Kroacisë për racizëm të tifozëve

FIFA ka hapur rast disiplinor kundër Federatës së Futbollit të Kosovës dhe asaj të Kroacisë, për shkak të thirrjeve anti serbe të tifozëve gjatë ndesh

FIFA ka hapur rast disiplinor kundër Federatës së Futbollit të Kosovës dhe asaj të Kroacisë, për shkak të thirrjeve anti serbe të tifozëve gjatë ndeshjes kualifikuese për kampionatin botëror, shkruan AP.

Tifozët e të dyja ekipeve janë dëgjuar duke brohoritur ‘Vrisni serbët’, në ndeshjen që u zhvillua në Shkodër të Shqipërisë, këtë muaj, për shkak të mungesës së infrastrukturës sportive.

FIFA nuk ka treguar hollësi se kur do të jap vendimin për këtë rast.

COMMENTS