Faktorët që nuk ju lënë të humbni peshë

Aktori Hugh Jackman i cili ka trup perfekt e me muskuj, padyshim që di disa gjëra kur vjen puna për të qëndruar në formë të mirë fizike. Ylli i Wol

Aktori Hugh Jackman i cili ka trup perfekt e me muskuj, padyshim që di disa gjëra kur vjen puna për të qëndruar në formë të mirë fizike.

Ylli i Wolverine i ka thjeshtuar punën ekspertes së shëndetit dhe ushqyerjes Dr. Libby Weaver, e cila ka zbuluar për ‘Healthista’ disa nga faktorët që pengojnë njerëzit të humbasin në peshë:

1. Stresi
2. Cikli mujor (te femrat)
3. Niveli i lartë i insulinës
4. Çekulibrimi i sistemit nervor
5. Kur lëmë emocionet të na kontrrollojnë

COMMENTS