Facebook tani me aplikacionin më të ri Lifestage

Facebook sapo ka lansuar një aplikacion në iOS që është krijuar plotësisht nga një 19 vjeçar i talentuar, emri i të cilit është Michael Sayman. Ky

Facebook sapo ka lansuar një aplikacion në iOS që është krijuar plotësisht nga një 19 vjeçar i talentuar, emri i të cilit është Michael Sayman.

Ky aplikacion quhet ‘Lifestage’ dhe si shënjestër ka personat në moshën 21 vjeçare dhe më të vogël. Lifestage ofron diçka që është padyshim në interesim të adoleshentëve, pra aplikacioni kthen biografinë tuaj në Facebook në një video profil.

Pasi të shtoni disa video, Lifestage i kthen ato në një video profil që më pas shokët tuaj mund ta shikojnë.

Lifestage është një aplikacion shumë i thjeshtë që tani është në dispozicion vetëm në platformën iOS.

COMMENTS