Facebook me bisedë sekrete në Messenger

Rrjeti social Facebook ka lajmëruar se po teston mundësinë për krijimin e bisedave 'sekrete' brenda shërbimit të saj Messenger. Kështu, bisedat se

Rrjeti social Facebook ka lajmëruar se po teston mundësinë për krijimin e bisedave ‘sekrete’ brenda shërbimit të saj Messenger.

Kështu, bisedat sekrete do të jenë të enkriptuara fund e krye, që nënkupton se Facebook nuk do të jetë në gjendje t’i lexojë këto biseda, apo t’i dorëzojë tek autoritetet e zbatimit të ligjit nëse ata i kërkojnë.

Megjithatë, kjo do të jetë brenda një afati të caktuar. Pra, përdoruesit do të caktojnë një orar për bisedat e tyre sekrete në Messenger, të cilat do të fshihen pas një periudhe të caktuar.

Facebook nuk është aplikacioni i vetëm që mund ta praktikojë këtë protokoll të sigurisë, pasi ky i fundit praktikohet në iMessage dhe Whatsapp.

COMMENTS