Facebook, internet falas në SHBA

Facebook mund të ketë tani si shënjestër një vend tjetër për të ofruar internet falas. Rrjeti social është në bisedime me qeverinë e Shteteve të Ba

Facebook mund të ketë tani si shënjestër një vend tjetër për të ofruar internet falas.

Rrjeti social është në bisedime me qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe operatorët për rrjet në mënyrë për të sjellë shërbime falas të internetit te miliona njerëz.

‘Edhe pse nuk kemi asgjë për të njoftuar, misioni i Facebookut është të konektojë botën dhe ne jemi gjithmonë duke eksploruar mënyrat për ta bërë atë, përfshirë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës’, tha një zëdhënës i rrjetit social.

Facebook synon të ofrojë internet pa limit te një numër i caktuar i faqeve në mbarë botën.

COMMENTS