Dolores Shkëmbi dhe ‘Moda City’ triumfojnë në ‘Future Fashion Faces World 2016’ (Foto)

Një nga modelet më të mira që ka Shqipëria e që bënë pjesë në agjensionin më të madh të modës 'Moda City', Dolores Shkëmbi në Turqi u përzgjodh si fyt

Një nga modelet më të mira që ka Shqipëria e që bënë pjesë në agjensionin më të madh të modës ‘Moda City’, Dolores Shkëmbi në Turqi u përzgjodh si fytyra më ë mirë e re në botën e modës internacionale.

15181581_907652469364790_6462361594596124722_n

Eventi ‘Future Fashion Faces WOrld 2016’ u mbajt në Antalia të Turqisë ku morën pjesë djem e vajza nga mbarë bota, por nuk e kishin të gjithë fatin të përfaqësohen nga ‘Moda City’, meqë e dijmë mirë sa ka rëndësi agjensioni që i pregaditë dhe i mbikqyrë modelet, derisa Dolores mbanë me plotë meritë kurorën e fituar.

15110985_907654359364601_6885382120778542649_o

Kujtojmë se edhe vitin e kaluar një modele po ashtu pjesë e ‘Moda City’ kishte fituar garën internacionale ‘Miss Europe Continental’, ndërsa producenti në krye të gjithë kësaj, Dashnor Asllani, është ai që iu jep mundësinë vajzave për të realizuar ëndërrat nga Kosova dhe Shqipëria të jenë pjesë e organizimeve të tilla internacionale.

15122933_907652742698096_7111809505779783151_o

15068319_907652942698076_3062532139426247607_o

15134614_907654042697966_7015079931523285271_n

15181643_907654039364633_3727363764178468627_n

COMMENTS