Category: TEKNOLOGJI

1 2 3 44 10 / 431 POSTS

Atlasi, roboti që vrapon dhe kapërcen pengesat sikurse njeriu (Video)

Inxhinierëve të kompanisë 'Boston Dynamics' u janë dashur tri vite që të arrijnë qëllimin e tyre – të krijojnë robotin që mund të vrapoj dhe bëjë usht ...
WalkCar, vetura në çantën tuaj (Video)

WalkCar, vetura në çantën tuaj (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=oFQ4kmVWl-A ...
Audi paralajmëron Q8 shin (Video)

Audi paralajmëron Q8 shin (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XQyxPIs7E20&list=PLRC6UO2ySvI2D3_RaXT1U5MBnEBBeQ7yO&index=1 ...
Më shpejt se njeriu, roboti monton karrigen për nëntë minuta (Video)

Më shpejt se njeriu, roboti monton karrigen për nëntë minuta (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Y9ZDK6gIQy4&list=PLRC6UO2ySvI2D3_RaXT1U5MBnEBBeQ7yO&index=6 ...
Proteza e dorës që ofron ndjesinë e prekjes (Video)

Proteza e dorës që ofron ndjesinë e prekjes (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=hQ8p2NiAJww&list=PLRC6UO2ySvI2D3_RaXT1U5MBnEBBeQ7yO&index=5 ...
1 2 3 44 10 / 431 POSTS