Category: SHENDETESI

1 2 3 71 10 / 709 POSTS
Infarkti: Tri shenjat paralajmëruese që duhet t’i dini

Infarkti: Tri shenjat paralajmëruese që duhet t’i dini

Simptomat e sulmit në zemër mund të shfaqen papritmas dhe nëse nuk i dini ato mund të mendoni se bëhet fjalë për diçka tjetër. Çrregullimet korona ...
Shpresa të reja për diabetikët: Është shpikur terapia që e shëron diabetin!

Shpresa të reja për diabetikët: Është shpikur terapia që e shëron diabetin!

Hulumtimet më të reja kanë treguar që trajtimi i shërimit të debatit të tipit 2, i cili para pak kohësh po aplikohet në SHBA, ka treguar rezultate të ...
362 herë ka më shumë mikrobe në peshat e fitnesit sesa në guacën e tualetit

362 herë ka më shumë mikrobe në peshat e fitnesit sesa në guacën e tualetit

Hulumtuesit kanë marrë mostrat e mikrobeve nga pajisjet e fitnesit të tri palestrave dhe ka zbuluar se, mesatarisht, shiritat vrapues (treadmill), paj ...
Njerëzit me çrregullime të të rrahurave të zemrës rrezikohen nga dementia

Njerëzit me çrregullime të të rrahurave të zemrës rrezikohen nga dementia

Njerëzit me të rrahura të çrregullta të zemrës, shpejt ose ngadalë, janë më të rrezikuar që të preken nga sëmundja e dementias. Por, siç thotë stud ...
Pse disa sëmundje prekin vetëm femrat?

Pse disa sëmundje prekin vetëm femrat?

A ka ndryshim në përballimin e sëmundjeve midis femrave dhe meshkujve? Në kongresin vjetor të 'Shoqatës Amerikanë të Mikrobiologjisë' i organizuar ...
Shikoni çka i ndodh trupit tonë pas ndarjes! (Video)

Shikoni çka i ndodh trupit tonë pas ndarjes! (Video)

Mbase më mirë do ta kuptojmë atë se çka ndodh në trupin tonë pas ndarjes ose divorcit, mund të na ndihmojnë që më lehtë ta përballojmë këtë gjendje të ...
Lëngu i boronicës nuk shëron infeksionet urinare

Lëngu i boronicës nuk shëron infeksionet urinare

Konsumimi i një sasi të madhe lëng boronicash nuk është mënyra e duhur për të luftuar infeksionet e urinës, thonë udhëzimet e reja të projekteve nga o ...
Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Era e pakëndshme mund të jetë shumë e keqe. Për shkak të saj mund të vuani madje edhe jetën shoqërore dhe komunikimin në përgjithësi. Dora në gojë ...
1 2 3 71 10 / 709 POSTS