Category: MISTERE

1 16 17 18177 / 177 POSTS

Kur jeni në mes të ditës dhe natës, pamje mahnitëse! (Video)

Derisa po lundronte, një marins amerikan ka arritur të xhirojë me telefonin e tij diçka qe duket madhështore. DIta në një anë, nata në anën tjetër. ...

Mësojeni pse dita i ka 24 orë

Për kohën e tyre babilonasit kanë qenë astronomë të mirë. Ditën e natën prej nga 12-orësh e kemi dhuratë nga ta Në kohë të vjetra, shumë të vjetra, n ...
Ja si do të duket Toka pas 100 milionë vitesh (Video)

Ja si do të duket Toka pas 100 milionë vitesh (Video)

Lëvizjet tektonike të tokës kanë bërë që gjatë miliona vitesh të zhvendosen dhe të ndryshojnë kontinentet. Deri para 200 milionë vitesh besohet të ket ...
Teknologjia e panjohur e objekteve të lashta (Foto)

Teknologjia e panjohur e objekteve të lashta (Foto)

Në këtë artikull, ju prezantojmë disa objekte të lashtësisë që për kohën kanë pasur një teknologji shumë të avancuar. Lexoni me kujdes. Artefaktet ...
Mistere historike – Ja 22 nga më të mëdhatë (Foto)

Mistere historike – Ja 22 nga më të mëdhatë (Foto)

Janë të shumta enigmat e pazgjidhura që mundojnë na prej kohësh. Paralelisht me versionet zyrtare që publikohen nga mediat dhe autoritetet, lidhur me ...
Kinë, fëmijës i heqin nga fyti gjilpërën e gëlltitur (Video)

Kinë, fëmijës i heqin nga fyti gjilpërën e gëlltitur (Video)

Një video e publikuar në YouTube tregon momentin kur mjekët i nxjerrin një vajze të vogël një gjilpërë nga fyti plot 4cm të gjatë. Rasti është regjist ...

Gruaja që thotë se u vizitua nga shpirti i viktimës

Një anëtare e jurisë, e angazhuar në një rast vrasjeje në Kanada, i ka shkruar gjyqtarit, pasi që ishte vizituar nga shpirti i viktimës, raporton Gaze ...
1 16 17 18177 / 177 POSTS