Buzëkuqët që po ‘çmendin’ Intagramin (Foto)

Largohuni 'Kylie Lip Kits' sepse ka një tjetër produkt 'K' në qytet. 'Kailijumei', një markë e re kozmetike kineze ka kthyer në produktin e momentit

Largohuni ‘Kylie Lip Kits’ sepse ka një tjetër produkt ‘K’ në qytet.
‘Kailijumei’, një markë e re kozmetike kineze ka kthyer në produktin e momentit buzëkuqin me petale lulesh.

Foto 1

Këta buzëkuqë të mrekullueshëm kanë në përbërje ngjyrën e arit, rozë të çelët si dhe lule të vërteta brenda tyre. Këta produkte mjaft simpatikë mbajnë emra si ‘Minutemaid’ apo ‘Doll Powder’, por nuk janë super të pigmentuar. Dashamirëset e ngjyrës së purpurt të errët apo të kuqes mat, mund të shohin diku tjetër.

Foto 2

E veçanta e këtij produkti qëndron tek lulja e cila pavarësisht nga pamja e saj e tejdukshme, është në ngjyrë trëndafili.

Foto 3

Ngjyra e trëndafilit gjithashtu ndryshon në varësi të temepratrurës së trupit tuaj. Çmimi i tyre luhatet nga 25 – 30 dollarë dhe tashmë të gjithë janë të shitur. E tani, puthini buzëkuqët tuaj të vjetër dhe thuajuni atyre ‘Lamtumirë’.

COMMENTS