Brokoli i dobishëm për shëndetin

Ngrënia e brokolit mund të ulë rrezikun nga sëmundjet e zemrës, tipit 2 të diabetit dhe disa llojeve të kancerit, thotë një studim shkencor. Flavan

Ngrënia e brokolit mund të ulë rrezikun nga sëmundjet e zemrës, tipit 2 të diabetit dhe disa llojeve të kancerit, thotë një studim shkencor.

Flavanoidet të gjetur në këtë ‘super-ushqim’ mund të rrisin përgjigjen e trupit ndaj sëmundjeve, pretendojnë shkencëtarët.

Duke konsumuar brokoli çdo tri ditë, ju mund të përmirësoni sistemin imun dhe të evitoni inflamacionin.
Shkencëtarët thonë se brokoli mund të gatuhet pa humbur përfitimet shëndetësore.

Duke ngrënë brokoli, shkencëtarët thonë se njerëzit mund të evitojnë shumë sëmundje, të tilla si kancer, sëmundje të zemrës dhe diabet.

COMMENTS