Bizarre: Ja si shumohet kanceri (Video)

Është e rëndë si sëmundje. Por, këtë video bizare që tregon shumimin e kancerit në trup, nuk e keni parë asnjëherë. Mjekësia, sado që ka avancuar dh

Është e rëndë si sëmundje. Por, këtë video bizare që tregon shumimin e kancerit në trup, nuk e keni parë asnjëherë.
Mjekësia, sado që ka avancuar dhe ka luftuar kundër kësaj sëmundjeje të rrezikshme, nuk ka zgjidhje të vërtetë.

Njëri nga shkaqet është pikërisht ai që, madje edhe kur e eliminojnë nga pozicioni primar, ai shfaqet diku tjetër në trup.

Shkencëtarët tashmë prej një kohe të gjatë po përpiqen të mësojnë se si përhapet kanceri nëpër trup, përkatësisht si ndodh metastaza.

COMMENTS