Aziz Salihu ndjehet i bekuar

Aziz Salihu gjithnjë e më shumë po e merr veten. Gjithnjë e më shumë po forcohet dhe po rikthehet sikur në ditët më të mira të tij. Ai në prof

Aziz Salihu gjithnjë e më shumë po e merr veten.

Gjithnjë e më shumë po forcohet dhe po rikthehet sikur në ditët më të mira të tij.

Ai në profilin e tij ka postuar një foto me bashkëshorten e tij, duke shkruar se ndjehet i bekuar me Agime Sahatiçun.

Agimja bënë çka është e mundur për ‘Zizin’ duke qenë vazhdimisht pranë bashkëshortit.

‘Zizi’ është fitues i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984 në Los Anxhelos të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe i shumë medaljeve e trofeve tjerë botëror.

COMMENTS