Audi më i fuqishëm prodhohet në vitin 2017 (Video)

Është vënë në testim vetura e firmës Audi e cila do të dal në treg në vitin 2017. Audi R8 V10 Plus, ka dhjetë cilindra dhe 610 kuaj fuqi me 5.2 litra V10 duke e bërë atë veturën më të fuqishme të prodhuar ndonjëherë nga firma Audi.

Është vënë në testim vetura e firmës Audi e cila do të dal në treg në vitin 2017.

Audi R8 V10 Plus, ka dhjetë cilindra dhe 610 kuaj fuqi me 5.2 litra V10 duke e bërë atë veturën më të fuqishme të prodhuar ndonjëherë nga firma Audi.

COMMENTS