Ambientet e Instagramit (Foto)

Shumica nga ne përdorin rrjetin social 'Instagram' por pak e dijnë se si duken ambientet e kësaj kompanie. Të hyni në zyrat e reja teknologjike të Ins

Shumica nga ne përdorin rrjetin social ‘Instagram’ por pak e dijnë se si duken ambientet e kësaj kompanie. Të hyni në zyrat e reja teknologjike të Instagramit do të vëreni një estetikë të veçantë, me dekorime prej druri, ngjyra të ndezura dhe gjëra të tjera.

Përderisa kompanitë rriten, edhe zyrat bëhen shumë më të mira. Gjërat bëhen më profesionale dhe më ‘të matura’.

Zyrat e Instagram janë një shembull i mahnitshëm. Kompania, që festoi përvjetorin e gjashtë të aplikacionit të enjten, kohët e fundit i ka zhvendosur 350 punonjësit e saj në zyre të reja në ish-zyrën e Facebook në Menlo Park, Kaliforni.

Dhe siç e tregojnë fotografitë, zyrat janë të mahnitshme. Drejtori kreativ i Instagram, Ian Spalter, punoi me kompaninë Gensler për ta dizajnuar vendin. Ideja ishte, thuhet sipas tij, që zyrat të reflektonin aplikacionin.

ambientet-e-instagramit-foto-1

ambientet-e-instagramit-foto-2

ambientet-e-instagramit-foto-3

ambientet-e-instagramit-foto-4

ambientet-e-instagramit-foto-5

ambientet-e-instagramit-foto

COMMENTS