A është kjo Medalja e Artë më e çuditshme në ‘Rio 2016’ (Video)

Shaunae Miller nga Bahamas ka fituar medaljen e artë dhe ka mposhtur 'mbretëreshën' e vrapit, Alison Feliks. Më e pabesueshme ka qenë mënyra si ka

Shaunae Miller nga Bahamas ka fituar medaljen e artë dhe ka mposhtur ‘mbretëreshën’ e vrapit, Alison Feliks.

Më e pabesueshme ka qenë mënyra si ka ndodhur kjo, pasi në çastet e fundit para finishit, me dy atletet shumë pranë njëratjetrës, Miller u hidh drejt vijës së finishit, duke e kaluar atë vetëm me duar, ndërsa Feliks e kaloi vijën normalisht.

COMMENTS