A do të vazhdojë Suarez në Barcelonë (Foto)

Barcelona ka njoftuar se ia ka vazhduar kontratën sulmuesit uruguaian, Luis Suarez deri në vitin 2021. Suarez është golashënuesi më i mirë i skuadrës në vitin e fundit dhe kjo ka bërë që Barcelona t’ia përmirësojë kushtet e kontratës. ‘Luis Suarez ka vazhduar kontratën deri në vitin 2012’, thuhet në njoftimin e Barcelonës.

Barcelona ka njoftuar se ia ka vazhduar kontratën sulmuesit uruguaian, Luis Suarez deri në vitin 2021.

Suarez është golashënuesi më i mirë i skuadrës në vitin e fundit dhe kjo ka bërë që Barcelona t’ia përmirësojë kushtet e kontratës.

‘Luis Suarez ka vazhduar kontratën deri në vitin 2012’, thuhet në njoftimin e Barcelonës.

COMMENTS