10 parashikimet e Nostradamusit për vitin 2016

Jo rrallë herë ia ka huqur. Profeti i madh francez, Mishel de Notr Dam, i njohur si Nostradamus, ka parashikuar 10 gjëra që mund të ndodhin në vitin q

Jo rrallë herë ia ka huqur. Profeti i madh francez, Mishel de Notr Dam, i njohur si Nostradamus, ka parashikuar 10 gjëra që mund të ndodhin në vitin që po jetojmë.

Këto janë 10 gjërat që ai ka parashikuar:

1. Nostadamus kishte parashikuar zgjedhjen e Obamas president të SHBA-së më 2013, por që ka thënë se do të jetë presidenti i fundit i SHBA-së.

2. Në shkrimet e lëna të Nostradamusit thuhet se klima do të ndryshojë herë pas here në periudha të shkurtra kohore. ‘Uji do të rritet dhe vendi gjithnjë do të fundoset’.

3. Sipas tij planeti do të ndryshojë këtë vit dhe do të shkaktohen shumë pasoja të mëdha dhe tragjike në Tokë.

4. Nafta, sipas Nostradamusit, në vendet e Gjirit në Lindjen e Mesme do të jetë në zjarr.

5. Eksplodimet e mëdha në Lindjen e Mesme do të bëjë që aeroplanët të bien nga qielli.

6. Lufta në Irak do të jetë sinjali i parë se bota do të zhduket.

7. Shtëpia e Bardhë do të bëjë lojëra lufte dhe se ka plan për të shkatërruar botën, e kjo filloi që në Lindjen e Mesme.

8. Shkrirja e poleve do të bëhet këtë vit dhe kjo gjë deri diku edhe nga shkencëtarët është konfirmuar.

9. Izraeli do të jetë i rrethuar dhe sulmuar nga të gjitha anët, ndoshta vetëm Amerika mund ta ndihmojë në këtë betejë.

10. Rusia nuk do të bashkohet me Evropën dhe vendet tjera perëndimore në luftën e madhe që do të vije, por ajo do të luaj rolin e paqeruajtësit.

COMMENTS