Zyrtare: Këta janë deputetët e rinj dhe votat e tyre (Dokumente)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë, ka publikuar sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit. Koalicioni PAN do t

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë, ka publikuar sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit.

Koalicioni PAN do të ketë 39 ulëse në Kuvendin e Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje 32, dhe koalicioni LAA do të ketë 29 ulëse.

Dalja e votuesve në zgjedhje, sipas të dhënave të KQZ-së, ka qenë mbi 750 mijë apo rreth 42 për qind qytetarëve, derisa të drejtë vote kanë pasur mbi 1 milionë e 872 mijë qytetarë të Kosovës.

Kështu vijojnë votat për secilin kandidat në zgjedhjet e 11 qershorit: KLIKO KËTU

COMMENTS