Zyrtare: FIFA hedhë shortin për playoff (Foto)

Zyrtare: FIFA hedhë shortin për playoff (Foto)

Halimi premton gjëra të mëdha me Kosovën
Rusia shpall listën ku mungojnë shumë yje

Shtëpia më e madhe e futbollit në botë, FIFA ka hedhur shortin për playoffin në kuadër të Kupës së Botës ‘Rusi 2018’.

Kombëtaret si: Zvicra, Italia, Greqia, Kroacia, Danimarka, Irlanda Veriore, Suedia dhe Republika e Irlandës, kanë mësuar kundërshtaret.

Irlanda e Veriut do të luaj kundër Zvicrës, Kroacia kundër Greqisë, Danimarka kundër Republika e Irlandës dhe Italia kundër Suedisë.

Ndeshjet e para do të zhvillohen më 9 dhe 11 nëntor, kurse ato të kthimit me 12 dhe 14 nëntor.

Pasi të mësohen edhe kombëtaret tjera që sigurojnë kualifikimin për në Rusi 2018, shorti final hedhet me 1 dhjetor 2017.

COMMENTS