Zvicra vendi më i mirë për të jetuar (VIDEO)

Sipas listës së re për vendet më të përshtatshme në botë për të jetuar, Zvicra emërohet në krye të kësaj liste. Lista krijohet duke u bazuar në ngjarjet e rëndësishme vjetore, pasurinë nacionale dhe thesaret e trashëguara. Renditja e vendeve më të mira për të jetuar e përzgjedhur për vitin 2017 është si vijon:

Sipas listës së re për vendet më të përshtatshme në botë për të jetuar, Zvicra emërohet në krye të kësaj liste.

Lista krijohet duke u bazuar në ngjarjet e rëndësishme vjetore, pasurinë nacionale dhe thesaret e trashëguara.
Renditja e vendeve më të mira për të jetuar e përzgjedhur për vitin 2017 është si vijon:

COMMENTS