Zvicra përkrah MMPH-në

Zvicra përkrah MMPH-në

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot ka pritur përfaqësuesit e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim- SDC, n

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot ka pritur përfaqësuesit e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim- SDC, në udhëheqje të ekspertit të resurseve ujore Peter Koenig, njofton kumtesa ministrore.

Ajo prezantoi prioritetet e Ministrisë saj, shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit në tërë territorin e Kosovës, menaxhimin e duhur të burimeve ujore dhe riparimin e rrjetit ekzistues të ujësjellësit.

Eksperti zviceran Peter Koenig premtoi se do të përkrahë MMPH –në në realizimin e projekteve që ka iniciuar.

COMMENTS