ZICO TV sjellë atmosferë feste, programi ‘Gëzuar 2017’ i veçantë! (Premierë/Video)

Me afrimin e festave te fundvitit e sidomos natës së ndrrimit të moteve, televizioni ZICO TV edhe këtë vit ka pregaditur program të vecantë festiv.

Me afrimin e festave te fundvitit e sidomos natës së ndrrimit të moteve, televizioni ZICO TV edhe këtë vit ka pregaditur program të vecantë festiv.

Këngëtarë nga emrat më eminent të kohës sonë si Gjyste Vulaj, Hysni Klinaku, Lori, Adnan Daci, Miranda Hashani, Fahrush Azemi, Adelina Emini, Mahmut Ferati, Enkelejda Arifi, Hysni ALushi, Vjollca Luka, Gjovani, Violeta Kajtazi, Visar Peja, Vjollca Buqaj, Ylli Demaj, Merita Bunjaku, Alban Mehmeti, Mira Janji, Xhavit Sadiku, Buraku Grupi Fama dhe jo vetëm, sjellin projektet e tyre në kuadër të këtij programi e njëkohësisht duke iu dhënë hapësirë edhe artistëve të rinj që të sjellin emocionet e tyre përmes këngës.

E për të përcjellë tek ju sa më mirë këtë atmosferë, zicotv.net, ekskluzivisht bën premierë një përpunim të disa këngëve hite ndër vite.

Këtë potpuri të punuar me mjeshtri nga Hysni Klinaku, e realizuan vokalisht artistët Lori, Farush Azemi, Rina Ramadani dhe Faton Bajrami.

COMMENTS