ZICO TV nisë përgatitjet për Programin Festiv ‘Gëzuar 2017’ (Video)

ZICO TV nisë përgatitjet për Programin Festiv ‘Gëzuar 2017’ (Video)

Erza Muçolli shqiptarja që këndon në OKB (Video)
Ardian Bujupi në lidhje me modelen e njohur? (Video)

Ende pa nisur fryma e festës, ZICO TV ka nisur përgatitjet me kujdes të veçantë që fundviti të jetë sa më gazmor për ju.

Si gjithmonë, emrat e njohur të muzikës por edhe këngëtarët e rinj do të jenë prezentë në Programin Festiv 2017, që ZICO TV u dhuron shikuesve besnik të tij.

Ndërkohë ftohen të gjithë artistët e interesuar nga të gjitha trojet shqiptare, që të lajmërohen për pjesëmarrje, dhe të konfirmojnë ardhjen e tyre në +377 44 732 975 & info@zico.tv

Organizatorët janë në përgatitje të një skenografie mbreslënëse si dhe krijimin e një programi që do të mbahet në mend.

Xhirimet do të mbahen me datën 20 Nëntor në Prishtinë.

COMMENTS