Zhduket një mashkull në Prishtinë

Zhduket një mashkull në Prishtinë

Veseli: Muri në Mitrovicë gjithsesi do të rrënohet me 1 ose 17 Shkurt
Kryeministrat e shteteve të Ballkanit Perëndimor takohen në Durrës (Foto)

Një mashkull nga Prishtina rezulton i zhdukur që nga 6 maji.

Policia e Kosovës në raportin e sotëm bën të ditur se rastin e ka paraqitur një femër qysh të shtunën.

Mashkulli i zhdukur, moshën as gjendjen shëndetësore të të cilit raporti nuk e saktëson, theksohet se ka dalë nga shtëpia dhe që atë ditë nuk dihet për vendndodhjen e tij.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.

COMMENTS