Zhduket një e mitur në Gjilan

Në rrugën 'Metush Krasniqi' në Gjilan, më datë 21 të këtij muaji, një nënë ka rrëfyer për zhdukjen e vajzës së saj. Në raportin policor thuhet se v

Në rrugën ‘Metush Krasniqi’ në Gjilan, më datë 21 të këtij muaji, një nënë ka rrëfyer për zhdukjen e vajzës së saj.

Në raportin policor thuhet se vajza është e mitur.

Nëna nga Gjilani, thotë se vajza është larguar nga shtëpia gjatë pasdites së datës 21.07.2017, dhe se nuk dihet më për vendndodhjen e saj.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

COMMENTS