Zhduken dy femra në Prishtinë

Zhduken dy femra në Prishtinë

Lutfi Hazirit i hapet rruga për drejtues të LDK-së, bie aktakuza kundër tij
Ambasada Amerikane bën thirrje të Ratifikohet Marrëveshja e Demarkacionit

Policia e Kosovës ka raportuar për dy persona të zhdukur në dy raste të ndara në Prishtinë.

Në rastin e parë, Policia njofton se ankuesi mashkull me 25.01.2017 ka raportuar se për arsye të panjohura nga data e cekur ka dalë nga shtëpia bashkëshortja e tij dhe nuk është kthyer më.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.

Ndërsa në rastin e dytë, ankuesi mashkull me 25.01.2017 ka raportuar se për arsye të panjohura nga data e cekur ka dalë nga shtëpia vajza e tij – viktima femër K-Shqiptare dhe nuk është kthyer më.

Njësitet policore janë duke hetuar rastin.

COMMENTS