‘Zgjidhjet’ e dembelëve, për të shmangur lodhjen (Foto)

‘Zgjidhjet’ e dembelëve, për të shmangur lodhjen (Foto)

Haradinaj: Telekomi duhet të shpëtohet nga bankrotimi, ulja e pagave në të mirë të tyre
Zidan në medyshje për Bale

Të gjithë provojmë që punët e përditshme t’i kemi sa më të lehta, por disa shkojnë në ekstrem që fare të mos lodhen.

Njerëz dembelë nga vende të ndryshme, kanë shfaqur ‘zgjidhjet’ se si të jenë të qetë dhe të mos djersijnë.

Derisa njëri ka shmangur larjen e enëve, duke vendosur najlon mbi pjatë, një tjetër e ka nxjerr qenin në shëtitje teksa vet qëndronte në veturë.

Dekorimi bredhit ka qenë shumë i mërzitshëm për dikë, i cili ka vënë drita mbi karrige dhe dhuratat poshtë saj.

Për më shumë, shikojini fotot.

COMMENTS