Zgjidhet çështja Porsche-Walker

Zgjidhet çështja Porsche-Walker

Djemtë e OTR nxjerrin foto lakuriq të Encës, të pasmet e saj do ju heqin trurin (Foto)
Ju kujtohet Mehmet Kosova? shikoni sa ka ndryshuar ai (Foto)

Meadow Walker është tërhequr nga padia ndaj Porsche për vdekjen e babait të saj, Paul në nëntor të 2013.

18-vjeçarja, fëmija e vetme e aktorit ka arritur një rezolutë me Prosche më 16 tetor, me kushtet e zgjidhjes konfidenciale, siç raporton The Blast.

Të dyja palët kanë rënë dakord për pushimin e çështjes.

Meadow paditi Porscher në 2015 duke pretenduar se babai i saj aktor ishte bllokuar nga rripi i sigurimit dhe u dogj i gjallë teksa ishte pasagjer në Porsche Carrera GT 2005.

Padia pretendonte gjithashtu se Porsche e dinte se Carrera GT ka pasur histori ‘çështjeje paqëndrueshmërie dhe kontrolli’.

COMMENTS