Zeka: Nuk do të votoj si deputetët ballkanas, që mendojnë si kuaj

Milaim Zeka, deputeti i Nismës, ka thënë se nuk do të votojë në baza të SMS-ëve apo shantazheve. Ai ka thënë se do të votojë krye në vete dhe jo si

Milaim Zeka, deputeti i Nismës, ka thënë se nuk do të votojë në baza të SMS-ëve apo shantazheve.

Ai ka thënë se do të votojë krye në vete dhe jo si ‘deputetët ballkanas’.

Zeka ka thënë se deputetët ballkanas ‘mendojnë si kuaj’.

Këto deklarata Zeka i dha pas votimit të komisionit për verifikim të mandatave. Në pauzën e seancës konstituive, Zeka nuk ka dhënë arsye përse partnerët e Nismës, PDK-ja dhe AAK-ja munguan në këtë pikë.

COMMENTS