Zbulohet makina e re Aston Martin

Zbulohet makina e re Aston Martin

Aston Martin ka zbuluar makinën e re DB11 Volante, që do të dalë në treg në vitin 2018. Me një motor V8 dhe kambio automatike, kjo makinë do të

Aston Martin ka zbuluar makinën e re DB11 Volante, që do të dalë në treg në vitin 2018.

Me një motor V8 dhe kambio automatike, kjo makinë do të kushtojë rreth 160 000 stërlina.

Pjesa e sipërme e makinës hapet për 14 sekonda dhe mbyllet për 16 sekonda. Aston Martin bën me dije se pjesa e sipërme e DB11 Volante është 26 kg më e lehtë sesa ajo e paraardhëses DB9 Volante.

COMMENTS