Zbulohet logoja dhe slogani i KQZ-së për zgjedhjet (Foto)

Është zbuluar logoja dhe slogani i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen me 11 qershor. Së kjo është logo zyrtare e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi. KQZ është shprehur se është në fazën përfundimtare të organizimit të këtyre zgjedhjeve.

Është zbuluar logoja dhe slogani i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që do të mbahen me 11 qershor.

Së kjo është logo zyrtare e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi.

KQZ është shprehur se është në fazën përfundimtare të organizimit të këtyre zgjedhjeve.

COMMENTS