Zbulohet kamera që ‘sheh’ përtej mureve (Video)

Zbulohet kamera që ‘sheh’ përtej mureve (Video)

iPhone 8 vjen vetëm me tri ngjyra, dhe mungesë sasie (Foto)
Rekord botëror, japonezi i kërcet gishtat 296 herë në minut (Video)

Shikimi përmes mureve duke iu falënderuar teknologjisë moderne së shpejti mund të bëhet realitet.

Shkencëtarët me vite po punojnë për zgjidhje dhe rolin kryesor e kanë laserët dhe teknologjia e sofistikuar.

COMMENTS